Claude DOZORME Thiers Steakmesser norwegische Maserbirke 4-teilig. oder 6-teilig
4-teilig oder Set-6-teilig Handarbeit aus Frankreich mit blauem Kontrastlayer
Thiers Steakmesser aus der Schmiede Claude DOZORME in Thiers. Die Griffschalen der eleganten Steakmesser wurden aus norwegischer Maserbirke gefertigt. Einen schönen Akzent setzt der blaue Layer. Das Holz ist handschmeichelnd weich geschliffen und im Finish leicht geölt. Die Klinge aus rostfreiem, schneidfreudiger Stahl X50CrMoV15 (beinhaltet 0.5% Kohlenstoff, 15% Chrom, 1% Molybdän und Vanadium) ist satiniert.
Die Steakmesser dürfen nicht in der Spülmaschine gereinigt werden!
Im Lieferumfang ist eine schöne Holzschatulle zur Aufbewahrung enthalten.
Claude DOZORME
Claude DOZORME cuttlery in Thiers
Claude DOZORME - handcrafted, innovative French knives from Thiers
The company CLAUDE DOZORME was founded in 1902 in the heart of Auvergne, in the French knife capital of Thiers. The tradition of the forge has been continued for over 100 years and was family-owned until 2022. Didier Perret is the new owner of the traditional company since March 2022.
CLAUDE DOZORME manufactures all knives from A-Z in its own workshop. The range includes traditional Laguiole pocket knives, avant-garde folding knives and tableware.
The master blacksmiths are regularly trained in new knife making and sharpening techniques. CLAUDE DOZORME uses only the best, finest materials. The knife forge is regarded as one of the most innovative forges, whose products have already won many design awards.
contact: info@dozorme-claude.fr
Claude Dozorme, Z.A. Racine Quartier Fontane, 63650 La Monnerie - Le Montel, France